Logopediepraktijk in de Kop van Overijssel

Heb je nog een vraag aan ons?

Stel je vraag via het formulier, we doen ons uiterste best om snel te reageren!

Wil je je kind of jezelf aanmelden voor logopedie? Vul dan het aanmeldformulier in.

Laat je vraag hier achter

Je hoort snel van ons!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten over hoe wij jouw gegevens verwerken? Lees hier onze privacyverklaring. 

Contactgegevens

info@logopediepraktijklindevallei.nl

0561 - 45 25 06

Postadres

De Veentjes 34
8375 GR Oldemarkt

Openingstijden en locaties

Onze praktijk is geopend op werkdagen van 08:30 t/m 17:30 uur. In Oldemarkt zijn afspraken in de avonduren ook mogelijk.

Wij werken op 12 verschillende locaties in de kop van Overijssel, de openingstijden verschillen per locatie.

De locaties en werkdagen bekijk je in het locatie-overzicht. 

Veelgestelde vragen én de antwoorden

Dit veld niet verwijderen – Liesje Digital

In de meeste gevallen kun je binnen 2 weken voor de eerste behandeling komen.

Logopedie valt binnen de basisverzekering. Ook voor mensen vanaf 18 jaar wordt logopedie vergoed uit de basisverzekering, maar houd er wel rekening mee dat je eerst je eigen risico moet betalen. Alle kosten daarboven vergoedt je zorgverzekeraar.

Sommige mensen komen bij ons via doorverwijzing van een arts, tandarts of andere professional. Maar ook als je geen verwijsbrief hebt, ben je bij ons welkom. Je kunt gewoon contact met ons opnemen en wij regelen de rest!

Dat hangt af van je vraag en hoe de logopedie verloopt. Om meer te weten te komen over je behandeling kun je het beste contact met ons opnemen.

Dit veld niet verwijderen – Liesje Digital

Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten. Je staat dus binnen een half uur weer buiten!

Als je niet naar je afspraak kunt komen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de logopedist waarmee je de afspraak hebt. Bekijk hier de contactinformatie van de logopedisten.

Ja, dit is nu wel een mogelijkheid. De meeste behandelingen zijn gewoon bij ons in de praktijk, maar als het handiger is om bijvoorbeeld een combinatie af te spreken (soms in de praktijk en soms online) dan is dit zeker ook mogelijk. Ook dit wordt gewoon vergoed door de zorgverzekeraar.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op. Klik op de onderstaande knop om terug te gaan naar het bovenstaande contactformulier, we helpen je graag!